Recept na Tuňák steak s „ hranolama “
Recept na Tuňák steak s „ hranolama “ je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Tuňák steak s „ hranolama “ budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 ks 150 g steaků z tuňáka mražené bramborové hranolky barevný pepř – nejlépe v mlýnku oříšek másla, sůl, olivový olej.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Tuňák steak s „ hranolama “
Recept na Tuňák steak s „ hranolama “: Steaky nejlépe chlazené (mohou být i mražené) opláchneme vodou, osušíme a potřeme olivovým olejem z obou stran. Oba steaky z obou stran osolíme a opepříme čerstvě mletým pepřem. Dáme uložit do chladu na cca 30 – 60 minut. Na pánev dáme rozpálit velmi malou trochu oleje a vložíme steaky. Prudce opečeme a při otočení přidáme oříšek másla a dále již postupujeme dle námi požadovaného stupně propečení. Po opečení steaky necháme ještě cca 3-5 minut odpočinout a podáváme. Výborná příloha jsou mražené bramborové „hranoly“ a na kostky nakrájené čerstvé mango.
Poznámka k receptu na Tuňák steak s „ hranolama “: ... a zase ryba !!! Nevím, proč Tesco píše na sáček - hranolky, když uvnitř jsou maxi hranoly.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Tuňák steak s „ hranolama “, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Colombo65 (Otto Plášek)
- Datum vložení: 29.06.2010
- Počet porcí: 1-2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 2 ks 150 g steaků z tuňáka mražené bramborové hranolky barevný pepř – nejlépe v mlýnku oříšek másla, sůl, olivový olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na tuňák steak s „ hranolama “,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Tuňák steak s „ hranolama “ - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Tuňák steak s „ hranolama “
|
|